Posts

Showing posts from February, 2012

Macam bengong je

Okeh. Aku tulis rph sambil nanges malam ni.
STRESS!

Selamat pagi!!! Pagi yang indah kerana pura-pura takde kerja padahal....

Esok first PR.. haha.. ada yang dah masuk second pun tak kecoh.

Semalam ada perarakan maulidurrasul. Letih ngejar budak yang main tepi jalan. Cerita-cerita kat Mr. Someone, dia marah sikiiit sebab aku kejar budak yang macam nak masuk tepi jalan yang busy tu. Sebabnya aktiviti tu luar sekolah so if anything happen, insurance tak cover. Aku dengar je la.. Budak nak masuk jalan takkan aku nak biar. Susah gak jadi cikgu ni. Budak masuk longkang, cikgu salah. Cikgu masuk longkang sebab budak??? Cikgu gak yang salah.
Lecturer sem ni best2 belaka. Kesian gak kat Mr. Someone sebab dapat lecturer English yang macam cerewet sikit. Takde apa la.. kata hebat kan. Sesi sekolah kitorang berbeza. Aku pagi, dia petang... so sepanjang 3 bulan ni harap weekend je la kalau nak jumpa pun. Praktis nanti posting kan... Perak. Perak. Dua2 dapat Perak. Jangan sebut negeri lain. Biar dua-dua dapat Perak.
Secara sedar tak sedar, even aku jeles gila ngan diorang sebab dapat kahwin ditaja dan tengah menunggu an…

Berita gumbira

AKU DAH TURUN 4KG IN A WEEK!!!

TUNGGU MINGGU DEPAN APA PULA KHABARNYA.

29 Januari 2012

Image
Tengok la berapa lama mampu bertahan.