Posts

Showing posts from November, 2014

Anniversary

Image
Semalam dok tgk kalendar.. 9 Nov.. Birthday siapa ye? Macam familiar je tarikh ni..
Tetiba rasa nak godek2 blog..

" 7 YEARS 1 DAY"

Dah 10 Nov pun sekarang baru teringat semalam ulang tahun ke 7 saya dan suami. 7 tahun lepas suami meluahkan perasaan kepada saya.. huhu. Tetiba leh terlupa pulak tarikh penting.

So, untuk suami yang sama2 lupa anniversary kita... tahun ni abg di Sarawak dan saya di semenanjung menghabiskan maternity leave saya.. even tak dapat sambut dengan makan kek sesama cam selalu, saya nak ucap terima kasih untuk semuanya abg.. abg hadiah paling berharga dalam hidup saya. Aufa juga. I love u!


Hakuna Matata

SALAM..

Ada satu hari dok cari maksud benda ni. Dr hasil google, it means jangan risau. Sekarang tgh dok risau pasal cuti bersalin yg aku-tny-ko-xgtaw-bila-abes then suddenly nt ada panggilan masuk kerja, padahal baki lg seminggu je pon. Haaihhh... stress.. nak minx cuti tanpa gaji pon xbleh sbb kerani xgtaw ag bila exact date abes cuti.. sabarr je la.