BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Boleh ikut kalau suka

Serasi Bersama

Daisypath Anniversary tickers

K.A.M.I

Daisypath Anniversary tickers

Aufa Afiya

Lilypie First Birthday tickers

Monday, November 10, 2014

Anniversary

Semalam dok tgk kalendar.. 9 Nov.. Birthday siapa ye? Macam familiar je tarikh ni..
Tetiba rasa nak godek2 blog..

" 7 YEARS 1 DAY"

Dah 10 Nov pun sekarang baru teringat semalam ulang tahun ke 7 saya dan suami. 7 tahun lepas suami meluahkan perasaan kepada saya.. huhu. Tetiba leh terlupa pulak tarikh penting.

So, untuk suami yang sama2 lupa anniversary kita... tahun ni abg di Sarawak dan saya di semenanjung menghabiskan maternity leave saya.. even tak dapat sambut dengan makan kek sesama cam selalu, saya nak ucap terima kasih untuk semuanya abg.. abg hadiah paling berharga dalam hidup saya. Aufa juga. I love u!


0 orang comel: