Bakal Berakhir.

Lama dah tak update blog ni. Haih..takde gaya nak jagi blogger tegar.

Cerita kecamuk bermula.

1. Bakal berakhir kehidupan sebagai guru praktikum untuk semester ni. Markah pe pon aku tak kesah dah. Yang aku taw nak habis cepat-cepat. Ada lagi 2 kali praktikum. Sem depan paling lama. 3 Bulan. Jem!

2. Setiap kali masuk kelas relief aku akan bawak colouring page. Pernah sekali aku bagi 3 keping colouring page secara bergilir-gilir kepada murid supaya diorang ada kerja dan tak sempat nak kerjakan kawan-kawan.

3. Tak terbilang kalinya aku meroyan dalam kelas sebab budak bising. Pernah jugak masa meroyan cikgu lama lalu tepi. Malu kot!!!

4. Assignment aku baru nak buat time minggu terakhir ni. Memang terbaik!

5. Aku bercadang nak tukar praktikum mate tapi lepas disuarakan aku terus rasa bersalah dan rasa nak cancel balik decision tadi.

6. Aku harap tok wan aku sihat cepat dan boleh beraya bersama-sama.

7. Jumaat ni aku bakal berpindah keluar dari rumah sewa. Pengalaman duduk rumah bujang memang best. First time sume best kan? Kan?

8. Tak sabar nak tunggu habis belajar tahun depan. Aku rasa nak sambung lagi la pulak. Tunggu la dah balik maktab nanti mesti aku tukar statement ni.

9. Aku tak tahu apa yang aku nak. Aku memang pelik.

10. Parking lot dekat Pala cepat siap!!! Balik raya banyak kete nak park.

Salam Ramadhan dan Syawal.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas