Snapped

I snapped at my pupils today during music lesson.. sebabnya.. aku rasa mereka main2 masa lesson muzik. then, melihat tangan kecil itu terketar-ketar menutup lubang-lubang rekoder menyebabkan aku tersedar... i snapped at my pupils.. rasa bersalah.. down...

Sebenarnya salah aku sebab aku tak tahu macam mana nak ajar muzik. Aku study cara nak ajar rekoder. Aku baca nota-nota di internet. Then bila aku masuk kelas dengan harapan diorang pandai macam yang aku harapkan. Actually aku dah letak 1 aras tanda yang tinggi pada dyorang..

I feel like i'm a bad teacher now...

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas