Since the last post.

Salam dan hai kepada blog yang takde reader ni. Haha..

Sejak post terakhir pada 11 Oktober 2014. Update tentang kehidupan hingga tarikh hari ini, 19 Mei 2017.

1. Alhamdulillah husband, our princess and me sihat walafiat.
2. Masih bertiga. Semoga tahun depan ada rezeki Aufa jadi kakak.
3. Masih di Lubok Antu. Masih di sekolah yang sama. Masih takde line telefon di sekolah. Hanya line wifi yang semakin teruk. Tapi yang best tido malam sejuk. Udara segar sepanjang hari.
4. Posting ber4, sekarang tinggal ber2. Sorang dah pindah Johor. Seorang lg pindah Klang. Rezeki kami suami isteri masih di sini. Takde hal. Asalkan bertiga dengan anak.

Kenangan masa baru posting. Tinggallah yang tengah tu..Nasib baik ada suami dan anak sama2.

Tinggal 8 orang je. Yang lain tukar baru dah semuanya. Dalam tempoh 4 tahun ni.

Budak kecik ni pon nak masuk 3 tahun dah. Siang malam kalo tak upin ipin, pada zaman dahulu, sinchan tak pun robocar poli.


Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas