Cuti Rehat

Minggu ni berjaya menyelamatkan diri dari Latihan Dalam Perkhidmatan. Haha.. Bukan suka-suka tak nak datang tapi takde orang yang maklumkan dari awal pun. hehe... agak hepi lah kan. Kalau nama naik memang kena pergi tapi nama tak naik.. maka... haha. Tak payah buat rajin!

Cuti ni naik Bukit Bendera lagi. 
Mula-mula best sampai in the middle, something happened. Hilang terus mood. Benci betul kalau tengah2 hepi tetiba mood rosak. Dah la jenis payah nak sejuk. So, seronok sekerat jalan jela. Sampai turun bawak hati yang sakit. Sayang betul.. cuaca sangat elok masa tu. Dari atas memang nampak Jambatan Pulau Pinang. Disebabkan ada student card, dapat diskaun so perjalanan turun naik RM4 je. 


Orang dah merajuk so tinggal gambar takde orang.
Nasib baik lepas tu mood okay sebab dapat tengok akuarium ikan yang besar sangat. Ada kedai akuarium in the middle of Georgetown. Dekat-dekat dengan jalan nak pergi sekolah hari-hari. Best. Lain kali boleh bawak mak ngan adik2 datang sini. Rasa macam pergi zoo je. Rasanya kalau bagi 5 jam pun boleh duduk tengok akuarium besar tu.. ikan dia pun sangattttt besar! Nak pegi lagi lain kali.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas