Cuti sekolah.

Salam..

Hari ni Rabu, Khamis, Jumaat, Sabtu, Ahad, Isnin, Selasa, Rabu, Khamis terbang ke semenanjung... Huih... Lambat lagi tu... seminggu lagi.. Kawan2 lain ada yang dah selamat terbang pulang pun.. Apa nak buat. Sabar je la.. Nasib suami dok sekali. Rabu depan ada appointment ngan doktor unt scan si comel ni.. tu yang terpaksa ibu ngan abah balik lewat... Takpe2 lagi 2 bulan cuti panjangggg... cuti bersalin. Sabar dulu.. Tapi masa cuti tu mesti tak best sebab PJJ ngan husband. Siapa nak urut2 masa sakit nanti..

Selamat bercuti murid2 dan cikgu.. Terutamanya cikgu2 yang jauh dari keluarga. Plan cuti ni:

1) Nak jalan2 Penang.
2) Nak attend kenduri kawan2.. (sadly just boleh attend kenduri yang berdekatan sahaja.)
3) Beli barang baby.
4) Beli hadiah kawen kawan2 dan pos bagi yang tak dapat attend.
5) Beli hadiah baby kawan dan jiran terdekat.
6) Scan 3D baby... excited!

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas