Rehat sekejap untuk menulis.

Berhari-hari menghabiskan masa tanpa study. Baru hari ini ada semangat nak exam. Baru terkial-kial cari nota. Baru study sejam dah stop. Haih..bila nak habis macam ni. Semalam adalah hari tanpa study sebab sakit bulanan. As usual. Tak boleh tolong.

Semalam makan ini:


Chocolate Fudge SR

Tetiba pulak kan. Padahal sepatutnya beli makanan yang best macam ni kalau nak celebrate something or as a reward for self. Sudah lama kot tak makan kek. Nak beli kek di King, RM 5 something. Better beli kat Secret Recipe kot. Tapi kek semalam agak mengecewakan sebab kek dia rasa hampas. Tak lembap. Agak frust di situ. Bahagian tengah ok.

Mr Someone: Lain kali beli Chocolate Indulgence je la.

Ok, macam biasa la.. Pilihan pertama itu yang dah berkenan di hati. Try yang lain pun tetap nak yang first.  Tetap rasa yang first tu yang best. Lain kali beli Chocolate Indulgence sahaja. 

Nak cerita sikit. 
Cerita tak penting pun.
Cerita tentang perangai sendiri.
Few months ni suka la sangat jadi pengintai.
Haip! Bukan intai yang bukan-bukan.
Intai-intai insan tertentu. 
Kat mana lagi. Facebook la. Kan kat situ kita boleh tahu semua pasal seseorang.
Atau mungkin beberapa orang?
Yang peliknya, dah tahu hati tu tak kuat, tetap jugak tengok. Lepas tu emo-emo. Mangsanya? Mr. Someone la. Kesian dia tak tahu kenapa saya tiba-tiba emo. Saya cemburu tau. Sebab turn saya lambat lagi. Saya cemburu orang tu dapat family awak dulu. 

Sabar..sabar... nanti sampai la giliran saya.
Buat masa ni intai dulu kebahagiaan orang. Semoga nanti saya pun bahagia sama. InsyaALLAH.


Exam dulu sayang oii!

Kau jangan. Dah la saya ada paper Basic Calculus. Jawab camni karang!

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas