Setiap semester pun macam ni

Seriously, aku memang tengah sesak kewangan sekarang ni. Sape nak tolong? Nanti aku bagi akaun bank.

Sem ni paling sakit sebab sem ni laptop yang dah berkhidmat selama 4 tahun kiok sudah.. maka aku terpaksa melaburkan RM 2000 untuk beli laptop baru. So, sekarang ni dalam bank aku mmg ada RM40. Macam mana nak survive?? Pinjam meminjam ni memang aku nak elak. Sebab nanti akan mengakibatkan duit sem depan susut. Macam mana? Macam mana? Macam mana?

Nak tuntut hutang macam tak sampai hati. Adoi.....

Time ni lah baru menyesal sebab dari foundation tak simpan duit. Praktikum guna banyak duit weyh!!!

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas