Pengecualian kuliah di'reject'

Semalam saya sangat bersedih.. Melankolik tak ayat tu? 
Pengecualian kuliah 5jam di'reject' sebab tak ada tanda tangan dari tutor.. Huh?
Time slip tak laku ke? Pelik la kalau pergi Klinik Kesihatan.. kenapa bukan doktor yang memeriksa? 
Bukan tak caya ngan MA..Percaya. Masalahnya, MC itu lebih laku berbanding 'time slip'...
Apa masalahnya pengesualian kuliah di'reject'?
Dapat surat amaran le..Berminat mengumpul surat amaran? Tak pasal-pasal jadi pelajar bermasalah pulak. Ish!

BUSY
Semester ni memang sibuk ke? Rasa macam tak cukup tangan je nak buat kerja.. Tapi bila fikir balik takde la sibuk mana pun. Cuma lebih sibuk berbanding dulu. Semester ni pensyarah sangat rajin 'menghadiahkan' kerja.. Tiap-tiap hari ada je kerja. SERABUT. (balik kampung tanam jagung pun masih lagi bekerja.. 'menanam anggur' juga adalah kerja).

PAHANG
Minggu depan akan off 3 hari ke Tama Negara Pahang. Melawat sanak saudara yang tercinta.. Bila masa pulak ada sanak saudara di sana ye?
Bina Insan Guru di Pahang. Banyak aktiviti menarik. Hopefully seronok. Janganlah terjadi perkara yang kurang menyenangkan.. Err.. in addition, I tak sabar nak ber'jungle trackking'..

Cepatlah habis semester ini...

Saya nak kawin... (Dia mula dah... Ok, baik stop sekarang)
Assalamua'laikum..

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas