Sabar je la...

Kalau dah mengadu dalam blog ni tak kira bersabar lagi la kan.. uhuk!
Tolongla...
Pe yang kau suka tak semestinya orang lain suka.
Sabar je la aku ngan kau.
Kau tahu tak aku terseksa ngan pilihan kau?
Aku terpaksa dengar benda yang kau pilih.
Ya ALLAH...
Kau pulak syok sendiri..
Ape kau tak reti jemu?
Kau tambah lagi benda yang kau pilih sampai jadi 2 kali ganda sengsara aku.
Adoyai..
Kau,
Tolonglah faham aku yang merana dalam diam.
Aku tahu kau tak kesah pasal orang lain tapi aku kesah kalau orang lain tu adalah aku.
Serious aku nak muntah.
Lagi2 aku bersabar je la ngan kau.
Ape kau ingat aku suka ngan pilihan kau?
Aku kesian ngan kau sebab tu aku diamkan je la...
Kalaupun kau ada dalam dunia kau, tolong sedar..aku pun ada dalam dunia itu.
Aku TERSEKSA.
Please slow down!
Please change it!!!!!!
Aku rasa ni satu bentuk penyeksaan yang kau bagi pada aku.
Ya ALLAH...aku sangat2 tak tahan!

Comments

amalmeor said…
sayang,mengapakah ini?byk2 bersabar ye...
amalmeor said…
sayang,mengapakah ini?byk2 bersabar ye...
Misz ZeEE_Z0nE said…
nape ni murni??? huhu
lovelyadibah said…
hahaha~...napa xckp jer dgn dia??kan setel:D
wirdati said…
zeera: haha..aku ngah bengang sama someone... sgt annoying.
adibah: i wish it could be so easy to say it. haha...tkot dy kecik at.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas