Gambar baru..

Panjang ceritanya. Patut dah upload gambar baru lama dah tapi macam-macam hal.

1. Laptop diserang virus cinta.. Hoho... virus yang telah men'jammed' seluruh sistem lalu terpaksa di'format'. Hasilnya?
Semua gambar dalam laptop hilang. Takde langsung yang tinggal. So, saya memang takde banyak gambar lama. Ada la yang tersesat dalam pendrive tak sempat tranfer dalam laptop. Bagus kan? Ada jugaklah gambar before saya..

2. Kebetulan girlfriend sepupu nak tengok gambar baru, itu yang ada upload kat facebook baru-baru ni..

3. Baru download program meng'edit' gambar untuk golongan amatur yang tak teror guna Adobe Photoshop.
Walaupun dah belajar adobe tapi ilmu yang tidak diamalkan umpana pohon yang tidak berbuah.. ceewaaah! maka, tiadalah hasilnya.. meh bagi saya try guna adobe.. apa yang akan jadi? Orang dah edit 5 gambar, saya still tercari2 mana nak tekan ni..hoho. (plus, short-term memory loss. In a short while, i tend to forget. Unless it is very very important.)

4. Banyak cakap pulak.. Nah gambar baru.. tengok!

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Spot the difference.
Let me spot for u.. Nanti u recheck.

1. Double chin dah kurang. Hihi. Pipi pon dah kurus sikit. Sikit je. Kurus banyak nanti kelihatan sakit pulak.

2. Jari I pon dah mengurus. Hihi.. Cincin sudah longgar. Nak cincin emas! (tetiba)

3. Most important part...peha dah kecik..Takde lagi extra pocket bila I duduk.


Before: 68kg
After: 60kg

Nak turun lagi!!!

Gambar terbaru ni masa saya gi Taman Negara kat Pahang untuk program Bina Insan Guru 2-4 Ogos 2010. Kalau dulu cukup tak suka la program outdoor. Skang ni takde la suka sangat tapi ok la.. Enjoying myself. Takdela tertinggal paling belakang or orang terpaksa tunggu saya sebab dah tak larat. Hihi. Best sangat gi Jungle Trackking dengan mendaki. Cerita panjang nanti la..

P/s: My rumet pon dalam program diet..But she uses Rx-lite... Tak sabar nak tengok her progress.

Comments

amalmeor said…
erm...boleh tak sy cuba produk ini?
wirdati said…
boleh cik amal...
Herbalife product ni bukan setakat turunkan berat badan tapi boleh juga guna untuk naikkan berat dan maintain kesihatan.. produk yang sama. Sebab herbalife ni cellular nutrition...(^_^) makanan untuk sel badan kita...

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas