Kuliah batal, maka destinasi pilihan ialah....BANTAL!

Hari ini hari membantai tido sepuas hati. Gaya macam penat nak mati.. Penat la juga tapi tak adalah sampai nak mati. Alhamdulillah, saya sihat lagi.. *wink* sementara ada kawan-kawan yang demam dan sakit-sakit. Semoga semuanya cepat sihat. Mr. Someone pun dah dua hari mengadu sakit dada. Hopefully hanya masalah otot sebab kurang regangan. Get well soon, dear!



Contact lense saya terkoyak.. sedih betul! Lagi 17 hari baru cukup sebulan. Sayang..sayang.. Saya ni memang ganas dan kalut sikit. Macam mana pun, I learn something. Be gentle next time yer. Sebelum terlupa, special THANKS to my dear Mr. Someone for this year birthday presents: Contact lense & New Spec... (Sebenarnya dia terpaksa belikan contact lense tu.)

Makan secara drastik pada hari ini. Macam lah esok lusa tak makan lagi. Patutlah saya dan dia bertambah gemuk. We share the same hobby which is eating.

1. Roti telur for me, roti canai for him.
2. Nasik lemak for us
3. Burger benjo for him, laksa for me.
4. Air kelapa for us.

The result is....SAMA-SAMA GEMUK! Sekian, terima kasih.


Comments

miza said…
aiyokkk..besday bulan 9, dah dpat hadiah ke..sebulan awal ni..hehe
wirdati said…
memang slalu macam ni la miza..haha..tkot budget lari. Nanti sampai tarikh g makan2 je.
amalmeor said…
oh,bday cik murni last puasa ye...nnt raya kita potong pulut kuning ye~
wirdati said…
aah..boleh2... saya nak suprise bday party dari cik amal.. hihi

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas