Bakal Anak Buah

Lately Mr. Someone dok survey baju baby untuk anak buah dia yang bakal lahir mungkin 1 Jun ni. Tadi pun sempat singgah kat kiosk yang jual baju baby yang comel-comel. Dulu buat-buat tak kisah. Aku yang beria-ia. Sekarang dia pulak yang dok cuci mata tengok-tengok barang baby.



Untuk Bakal Anak Buah


P/s: Cuti ni Mr. Someone jadi pak cik.. Nanti mesti lagi 'panas' bila weekend di Penang sebab dah ada 'buah hati' baru.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas