Kelegaan melanda...

Alhamdulillah..hectic life sudah beransur tenang. Paling teruk sekali weekend lepas. 2 assignment kena hantar hari Isnin. Dan esok, satu assignment lagi. Esok bakal berhadapan dengan tekanan perasaan. Selagi assignment tak dihantar selagi tu aku akan rasa stress.

Paling aku tak suka bila ada yang tertinggal. Satu bahagian tak buat. Ingatkan dah siap tiba-tiba kawan-kawan kata:

"Laporan SBE kena buat penyataan profesional"
"Poem sendiri pun kena analisis"
"Math tu kena tunjuk jalan kerja guna Microsof Excel"

Ish... paling tragis apabila dah sampai kelas tiba-tiba benda2 di atas tertinggal. Masalahnya bukan sengaja tak nak buat tapi betul2 tak tahu kena buat.

Esok ada presentation. Semua sekali 60 slide. Boleh bayang muka budak-budak esok. Paling excited skali mestilah pensyarah. Yang lain-lain muka macam tempe basi.. haha. Of course muka aku sekali sebab mengantuk. Nasib baik suara pensyarah tahap boleh menggugurkan jantung (ok, ini hiperbol).

Special thanks to my dear, sebab tolong pasal assignment tadi. Special poem created and dedicated for you.




A jumping beat at the clinic bench,

At a lightning speed, her heart running,

She founds her perfect match,

The one she looks at the beginning.


He starts the conversation calmly,

She avoids looking into his romantic eyes,

She answers all his questions politely,

Love is in the air, it is just nice.


His love is a sun,

Brighten her day unconditionally,

Time is too quickly run,

She wants to be with him eternally.

Comments

ZeEErA said…
murni.... nape x der tmpt nk tgl kan msg?? huhu.. cm ne nk jd follower ang cm nie.. -zahira-
p/s - jd le follower ak.. br je buat..
wirdati said…
Zahira: Er..nak msg box ke? Haha..Thanks for the comment anyway.. Ok2 nanti ak follow ang.

Mrs camillo: thanks!!! dah sihat ke? Take care k!!

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas