Good Morning!!!

Malam tadi susah tido. Mata tak mau pejam langsung sampai dah pukul 2.30 pagi still terkebil-kebil. Selalunya simptom ni terjadi time exam week je. Maybe sebab rasa excited nak buat kek esok kot. 


Semenjak dok tengok masterchef ni semangat nak buat kek berkobar-kobar betul. Tengok la nanti jadi ke tak.


Boleh pulak la hari ni teringat benda-benda yang memalukan. Rasa nak tampar-tampar je muka. Tak nak ingat. Tak nak ingat!!! 



Tetiba plak tak taw nak tulis apa. Nanti je la tulis lagi. 3minggu nak masuk tahun baru. Tak sabar nak habiskan tahun depan. Final year!

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas