Pertama

Tadi sengaja transfer semua gambar dari kad memori fon ke dalam lappy. Banyak benar dah gambarnya... Disebabkan blog ni saya selalu jugak ambil gambar yang saya rasa nak upload dalam blog tapi selalunya gambar tu jadi pekasam je la dalam fon sebab bila bukak je dashboard blog tetiba plak jadi malas nak menulis. Kebanyakan gambar yang saya ambil adalah pertama kali saya lakukan atau alami. So... hari ni akan upload semua yang berkaitan.


First time bbq



 First Teaching Aids I bought for practicum.




First masak lemak cili api for him



First time attending walimah kawan satu batch. First time attending kenduri with him.


First time pergi drive through.



First time dapat jambangan bunga.



First time makan durian Balik Pulau. Mahal ooo....selalu makan durian dusun sendiri je.



My first MP3..




My first jersey.. present from him.



First Chocolate Gift for his birthday.



First time tengok nasyid live. Mestica. Nasyid kumpulan students maktab every year pun tengok.





First time buat mask for micro teaching English. Special thanks to my partner.






P/s: First time betul-betul bawa diri... Kuciwa.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas