Ramadhan terakhir di bumi IPGKPP

Pejam celik dah 5 tahun lebih aku bermastautin di bumi Institut Pendidikan Guru Kampus Pulau Pinang (IPGKPP). Ramadan pun alhamdulillah sempat aku lalui berkali-kali dan kali ni kali terakhir. Teringat jugak masa dulu2 aktif dengan Persatuan Agama Islam kat kampus, petang-petang bila bertugas tolong masak then bentang tikar, senduk nasi-lauk, tunggu masa berbuka ramai-ramai. Best. Sem hujung macam ni bagi chance kat adik2 junior pulak. Almaklumlah, diorang kan ramai. Tambah pulak dah tak jadi AJK so segan sikit nak menyibuk tolong-tolong masak. Sekarang pun kalau pergi surau ramai benar muka tak kenal. Tak macam dulu2.. Semoga segala amal diterima ALLAH swt.. amin~

Action research aku banyak cacat cela. 
Bestfriend nak kawen.
Bestfriend aku nak bertunang.
Aku?
Tumpang seronok jela..
Untung la mak mertua sayang...
Aku?
*Usap2 kepala sendiri*

Comments

nmS said…
Aku doakan segalanya dipermudahkan utk ang..aminnn...

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas