Exam. Buku.

Esok paper first..Budaya dan Pembelajaran. Rasa jeles pulak dengan kawan-kawan yang dah grad. Takde la lagi exam kan?
Tapi bak kata orang, zaman study ni yang paling best.

Patutnya kena pulun time ni tapi sempat pulak gi mengadap laptop ni. Uhuhu..

Dah 4 tahun duduk Penang ni, baru tahu ada satu kedai buku best depan USM. Sama macam kedai buku kat Taiping sederet dengan Tabung Haji. Sempat la belek-belek buku kat sana. Memang berkenan sungguhlah dekat buku bersiri Jokes, Riddles & buku cari perkataan tu. Nak beli semua before grad. Satu buku lagi yang berkenan, karya penulis ayat-ayat cinta tu. Nak beli la nanti.
Suka benar beli buku tapi selalu baca tak habis. Hehe..

Jarang saya baca ikut susunan. Selalunya saya akan baca the last few pages then tengah-tengah. Last sekali baru baca bahagian depan. So, pendek kata memang baca buku dari belakang ke depan la.

Buku paling baru yang saya beli.
Tak habis baca lagi.

P/s: Kenapa macam pernah tulis je entri ni?

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas