Tahun ketiga.

Esok exam lagi. Paper pagi tadi adalah agak mengecewakan. Tawakal je la. Usaha sudah. Jawab sudah. Puan pemeriksa, tolong bagi markah ye even jawapan sipi-sipi je.

Hari ni 9 November. Ada apa 9 November?


 Anniversary kita yang ketiga. Dah separuh jalan.
InsyaALLAH..separuh lagi.

Sila klik untuk tumbesaran yang sihat.
Tahun depan nak dapat cincin yang baru kan? Kan? 

Sempena Anniversary ni, dapat makan pizza.
At last! Asyik bertangguh je sebab sayang duit.
Kebetulan Mr. Someone dapat kupon Domino's Pizza.
Tambahan pulak hari ni anniversary kami so dapat makan dua jenis pizza.
Yeay!

Classic Chicken


Chicken Pepperoni

Masa order pun blur. Hehe. Tak pernah order kat Domino. First time ni.
Apa yang telinga tangkap itu yang saya order.
Tak apa. Lain kali da tahu dah nak order macam mana.
Yang ni best.

Masa nak pilih sos tu telinga dapat tangkap bunyi "BBQ".
Terus sebut.
Haha..
Adik oi, laju sangat menyebut list sos tu.
Udah le saya first time order.
Nak tunjuk pandai, maka jadilah burung kakak muda..eerr..parrot.

Jom tengok dalam kotak.
 Best.
Ada 8 semuanya. Puas makan.
Berbaloi la.
Yang penting, tak payah berebut ngan Mr Someone.
Hihi.

 Bulat kan? Hehe..
Makin tembam sejak berhenti diet.

Kepada Mr Someone,
Selamat Ulang Tahun Ketiga.
Semoga dipanjangkan jodoh kita.
Dipermudahkan urusan kita.
Dah 3 tahun dah. Tak sedar pun.
Kena kurangkan marah-marah.
Next anniversary leh pakai title 'Mrs' tak?
InsyaALLAH..

Comments

Qa said…
woahhh!1 bestnyaa!!!
selamat ulangtahun taw...
semoga berbahagia..
bila la saya nak bahagia macam awak..xpernah ade hbungan yg betahan smpai 3 tahun..:)paling lama pon setahun je..:)
wirdati said…
Qa: Alhamdulillah.. cinta pertama. Semoga kami dipanjangkan jodoh dnia akhirat. Sekarang aim nak bina rumah tangga. InsyaALLAH awak pun akan dapat mr. right. Tunggu je masanya.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas