Lipas kudung. Kenapa lipas kudung? Kena potong kaki macam mana nak buat kerja?

Suddenly Mr. Someone said he wants to go home this week.
O'oo..(glottal yek. Budak linguistic kalau tak tahu boleh ketuk kepala.)
Puas saya provoc supaya he cancel his plan.
Siap ugut-ugut dengan assignment yang kena hantar next week lagi.
Tak jalan.

Kenapa mind dia ni kalis provokasi saya ye?
or...
Provocation saya tak cukup power?
Heh.

Akhirnya saya yang tumpas.
Macam lipas kudung di basuh baju sebaldi.
Dah rendam sehari. Mau balik lagi. Mana sempat tunggu Ahad. Busuk baju tu jadi jeruk.
Baju dah selamat di ampaian.
Sekarang,
assignment pensyarah 'terhebat' kena fahamkan soalan betul-betul.
Dah hadam baru leh tipu.
Putar-putar fakta + pendapat sendiri.

Goreng kasi hangit.

Lelaki itu tak mengapalah.
Sebab otak lelaki ni lain.
Saya perempuan yang perlu study lebih.
So,
STUDY!!!!

p/s: tolonggggg.... nak muntah. Baru je start ni.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas