Tajuk ni selalu buat saya menyampah.

Tak suka tulis title untuk post. Tak suka fikir tajuk nanti tulis satu perkataan, padam. Then, rasa macam tajuk karangan budak sekolah rendah, padam lagi. Bila nak karang isi kalau dah 20 minit kat kotak title je. Huhu...

Hari ni dapat mc. Bangun pagi tadi suara dah rock semacam. Nasib le doc tu tnya,

"Adakah awak memerlukan mc?" Fulamak, ayat doc tu macam ayat cikgu BM saya bila bercakap.

Eerrrmmm...
"Perlu." Dalam hati dah hoorrrayyy!!! Tak payah susah payah mintak mc.

Tak bestnya, 2 kali datang klinik, dapat ubat sama je. Sakit tak baik pun.

Disebabkan hari ni tak payah pergi kelas, Asmat hantar buku ni ke bilik petang tadi. Buku baru.

Buku pertama yang saya labur as the future teacher.
Lecturer yang wajibkan beli tapi as an extra. Tak guna sangat pun untuk subjek sem ni tapi berguna untuk masa depan. Berazam nak baca sampai habis. Yeah! (tapi tak tahu bila boleh habis..)

Sekarang dah pukul 10.44pm. Rumet tersayang dan saya bergendang la malam ni. Sebab pagi tadi sangat berlagak jadi western people. Hamek. Dah pukul 10 perut masing-masing masuk angin sebab tak jumpa nasik.

Lapar...

Nak turun gi beli nasik masing-masing malas.


Orang tu pulak accident petang tadi. Alhamdulillah takde apa. Just tayar kereta je pecah.


Weekend tadi mak masak mee kari. Hehe.
Tapi tak sempat bawak balik untuk rumet. So, rasa sangat bersalah.
Rumet, jangan kecik hati taw.
Gunting baru tu tanda mintak maaf. Eheh. Boleh?


Berkelah.

Comments

dd dudu said…
mee kari :]""""

sedapnyeee
wirdati said…
ehh...dd and the baby dtg la... ngidam eh.. leh mintak kuku masakkan. :)

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas