I'm home.

Lepas subuh je terus berdesup pergi mandi. Takde orang pun dalam toilet. Haha. Menunjukkan betapa awalnya saya bangun pagi tadi. 

Katil, clear.
Meja, clear.
Sampah, dah buang.
Bear-bear dah simpan dalam almari.
Bye for now my beloved room. See you next month.

Pasal suprise pop-up card malam tadi...
Suppose saya dan Mr. Someone pergi breakfast tapi saya dah minum shake so, Mr. Someone kata nak breakfast kat hometown je. 
Ish, bila nak bagi card ni.
Maybe nak suruh berhenti kat R&R nanti. Gi buang air kejap then boleh bagi suprise.
Belum pun naik Jambatan Pulau Pinang, suddenly he said:
"Nak card pop-up." 
I shouted loudly... aa!!! Macam mana bleh taw ni. Orang nak buat suprise. Nape gi baca blog malam tadi. Ish, saya update blog pun dah lewat semata-mata tak nak dia baca. Hoho..

Suprise plan failed. I'm really bad in planning suprise for him.

Tapi takpe, yang penting he likes the card.  Buat-buat likes pun I dah kembang hati.
Lepas ni saya akan lebih berhati-hati. Nasib baik malam tadi tak boleh upload gambar. Kalau tak lagilah saya histeria nak buat suprise but he already know the suprise. How can it be the suprise kan? haha..

Comments

faridah said…
(^_^)
apa la kak yati ni..lain kali plan la elok2..bg surprise punye..
heheh
wirdati said…
ala..memang tak berbakat bab-bab ni.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas