Perut Kembung!!! Jalan macam ibu mengandung.

Lenguh-lenguh satu badan. Rasa macam baru semalam pergi membajak sawah. Adoi.. Padahal tak pernah pun membajak sawah. Memijak sawah dengan kaki ayam pun tak pernah. Eh, mengapa menggunakan kaki ayam? Bukankah ada kaki sendiri? Okay. Memijak sawah dengan bare foot  pun tak pernah.

Ni semua padah tarian jumper. Bukan. Bukan. Bukan salah jumper. Salah orang yang pergi jump tanpa stretching. Buat-buat hebat konon-konon badan tough. Haha..padan muka sudah berjalan seperti ibu mengandung.. Ibu mengandung? Sangat comel... comel sebab ada baby dalam perut.

Perut kembung sebab jumper juga ke? Oh, tidak. Perut kembung sebab banyak minum air.
Bila mahu mula belajar ni. Exam dah dekat. Berita kurang menyenangkan. Kebanyakan assignment semester ini sangat teruk markahnya. Kena usaha lebih dalam exam kalau nak result dan pointer bagus. Ish. Kena study!

Special wishes dedicated to several person:

1. Asmat Syafiqah Faudzi
Be patient! Ingat...hope is simmering under sorrow. I love you, my beloved friend. 

2. Noraini Md Ali
Thanks for being with me...Usaha! Love you!

3. Mas Azalea Mohd Muftaridi
Thanks for the explanation. Hopefully everything will become better after this. Love you.

4. Zahira
Teruskan dengan komen membina anda. I like.. hehe. Love you.

5. Cik Amalina Meor Mohd Aris
Maafkan sahabatmu ini andai telah melukakan hatimu. I love you my friend! Rajin2 update blog ye. Hihi. Thanks for reading my blog. Syg kamu! (jgn merajuk taw. I susah hati.)

6. Mr. Someone
Nombor tak penting. Even nombor 6 tapi bukan bermaksud yang terakhir. Terima kasih support pe yang saya buat. Semoga semuanya dipermudahkan. I'm lucky to have you by my side. Alhamdulillah.
 
Buat nama-nama yang tak disebut. Eceh, macam la ada orang kisah kau sebut ke tak.. hehe. Thanks for making my life full with colors. Semoga Allah merahmati kita.

Nota kaki: Thanks Nurul Akmal untuk award tu. hehe... suka2...

Comments

amalmeor said…
saya akan baca entri anda setiap kali anda update cuma tak comment je.tapi nama saya tiada...saya berasa sungguh bersedih.
wirdati said…
sudah tambah..hehe..jgn majuk taw. syg kamu.
Misz ZeEE_Z0nE said…
h0h0.. adakah saya memberi komen membina? ahaks.. ♥♥♥

sudah nak exam ea.. ni nk kasi komen membina... stdy jgn last minit.. klw 2 ,3 hari sblm exam tue x pe agi.. hahaha.. pape pown.. pndi2 la bhgikan masa... heeeeee
amalmeor said…
bagus2 nama saya sudah ada.hehehe :)
Terima kasih kerana mengabadikan nama saya di sini.Sangat berbangga :)

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas