Jamuan akhir semester.

Dah jadi acara rasmi setiap kali habis exam mesti ada acara makan-makan. Semester ni pun tak terkecuali. Even though kami tak mampu nak buat acara makan-makan kat hotel berbulan-bintang, makan-makan di restoran berkelas tinggi (almaklumlah, akhir semester, pitis sik ada. Hamek kau..campur semua skali.), alhamdulillah jamuan kelas semester ni berjalan lancar. Macam biasa, we have so much fun walaupun ada orang yang terluka jari sebab disuruh hiris sosej sekali jari sendiri dihirisnya. huhuhu....So, tengok la few pictures ni yek.

Acara suap-menyuap sebab kelaparan seharian tahan perut untuk makan malam.
Cekodok time!!

Bakar-bakar serah kat diorang ni la..Semua girls surrender.

 Hasil bakaran.. I manage to eat 3 pieces. Sooo many!! Jagung tu baru test power je berapa lama dia tahan duduk atas bara api.

 Menyibuk kejap. Yeay! I don't have to cook this time. I just came to eat. Yummy!!

McNa the butter girl.. hehe

Kacau McNa buat kerja (^_^)

Cik Tulip..cik Tulip...

The girls. 

The boys. Ada mandur yang monitor.

Dari cerah sampai dah gelap. Bila nak makan ni... Kipas. Kipas.
My face when I'm serious. Maybe I should smile always. Nampak tak unggun api belakang tu? Sangat Best!

Jagung bakar pulak.

Diorang tengah prepare untuk persembahan kot.

Aara makan-makan tak ada gambar sebab semua tengah busy layan perut masing-masing. Makan sampai kenyang!!!
Special thanks to all my beloved friends for the special occasion. Habis berbau asap satu badan. Masing-masing buat kerja. Bagus. Next sem jamuan kat mana pulak ye??

Tempek gambar sendiri pulak. Oh, I hate when my tudung tak kemas & ada kembung2..

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas