Sickness on the first night at home.

Kenapa entah. Silap makan apa tak tahu. Hari ni makan nasi kat kenduri je. After maghrib je terus berulang alik masuk tandas. Disebabkan saya makan sikit je daily, so nothing to throw out. Keluar air je. Luckily saya minum air banyak-banyak. Tidur awal malam tadi. My mum bagi minum air kelapa muda then baru boleh lelap. 

Malam tadi membuatkan saya serik:
- makan lauk kenduri.
-makan nasi goreng cili padi. Which I ate the day before. Maybe my stomach 'terkejut'. Mr, Someone dah jeling baik punya masa I order nasik pedas tu. Perut tak tahan. Maybe I kena belajar lupakan makanan yang pedas-pedas. Owh.. no adventure. Adventure la sangat. Kena macam malam tadi baru 'adventure' tergolek-golek tahan sakit.
 
Ni jawapan untuk cik Fatin yang telah tag saya.
1. Go to your My Pictures (or anywhere in your partition where your photos are kept), and select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in the 8th photo folder.

3. Post the 8th photo in the 8th photo folder along with the story behind it.


Birthday cake sempena birthday kak cik. Sambut sekali birthday fini dan mar. 

Sape yang baca post ni, anda telah di tag. Make sure anda mempunyai blog ye. hehe

Comments

miza said…
bestnye kek..hehehe
faridah said…
ala2 cian nye kat kak yati..lain kali hati2..mkn jgn main sumbat je..heheh nti jadi sotong sumbat..
kuan3...
(just gurau..jgn marah..hehehe)
amalmeor said…
bila anda pulang ke taiping?nnt jom kuar ye...
amalmeor said…
bila anda pulang ke taiping?nnt jom kuar ye...
wirdati said…
miza: best kan? kalau ang blanje aku lagi la best. haha

ida: wah wah.. nak kena budak ni!! grrrr marah jugak! (^_^)

amal: boleh2.. set aje time and date.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas