Apabila bonda bersuara

Bonda sudah sound sebab kuar tak bawak handbag. Asyik bawak beg kecik yang muat-muat isi handfon dan purse. Bonda kata "Tak nampak macam cikgu."

Bonda pun sound sebab asyik pakai t-shirt. Bonda kata "Kadang-kadang takpe la. Rajin2 pakai blouse."

Nape tak pakai handbag?
-Bukan tak pernah pakai la. Pernah je. Tapi rasa selesa lagi pegang beg kecik kat tangan.
-Pas kejadian ragut yang menakutkan, jadi takut nak bawak handbag. Saya perlukan seseorang yang gagah perkasa untuk bawak handbag untuk saya. Encik? Mahu tak bawakan? (Banyak songeh, beg kau bawak la sendiri.)
-Apesal la tali handbag ni tak mahu statik kat bahu. Asyik nak jatuh je. Tengok mak bawak steady je. Ni yang cemburu ni. Mak, beri saya handbag itu..Haha.
-Rasa cam senget sebelah je bahu bila bawa handbag. Masalah betul.

Saya mahu handbag baru, yang cantik, best dan selesa dibawa.
Nak blouse jugak tau..
Nanti belikan ye...


Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas