Sibuk

  1. Sibuk la sangat. 
  2. Semalam ada taklimat refleksi. Petang-petang. Secara kasarnya nampak macam tak berapa hangat je sebab petang-petang ni panas. Dapat pula duduk bilik aircond. Mostly terangguk-angguk. Bukan faham. Terlentok. 
  3. Seharian hari ni pula ada Taklimat Praktikum. Wah. Wah. Kerja bertimbun. Sedih pula sebab taklimat kali ni makanan tak disediakan (makan je kau ye. Hehe. Cafe jauh la nak turun naik bukit). If kutip duit setiap kelas then sediakan makanan pun ok gak daripada time rehat pergi turun kafe yang agak jauh tu.
  4. Esok ada taklimat lagi.
  5. Tadi buat assignment BI. Tak faham betul bahagian Sintaksis. Teruk la macam ni. Ohhoi!
  6. Esok nak tanya lecturer.
  7. Refleksi Madam S** H** dah 6 minggu tertunda. Mampus nak mengarang! Apa nak goreng eh..?
  8. Hari ni makan dua kali di kedai semuanya. Habis hampir RM23 (makan 2 orang). Kalau masak sendiri tak la mahal macam ni. Esok masak yeay!!
  9. Kebelakangan ni gila makan popcorn. Waaa... sedap!

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas