A week before.....

Assalamua'laikum.

Selamat bercuti kepada semua yang bercuti. Student U tak cuti kan? Kan? hehe..

Cuti kali ni di rumah tokwan Gerik. Satu beg guni Tesco assignment + buku persediaan mengajar+ buku laporan praktikum saya angkut sekali. Printer pun terpaksa angkut sama sebab ada banyak bahan nak dicetak.

Berdebar menunggu minggu depan. PRAKTIKUM!!!

Boys, please behave. I don't have any experience teaching pupils yet.
Please behave.
Jangan bagi class control saya fail.
Please.
Please.

Hurm...
Macam mana ni. Dah makin gemok. Sebelum ni memang gemok pun.
Mesti ada insan yang gembira baca statement di atas.
Then, lebih gembira bila dapat hina saya di khalayak ramai.
Dia terlupa dia pun tak sempurna.
Malas saya nak membalas je.
Nanti 2x5 je macam 'orang' tak berhati perut tu.
Satu hari tak menyakitkan hati kawan sendiri, tak sah.
Or maybe saya ni bukan dalam friendlist tapi dalam clownlist dia.
Maybe prinsip dia, sakitkan hati orang agar hati sendiri bergembira.
Come on la loser! Kau pun bakal cikgu. Saya boleh bayang la berapa ramai anak murid kau yang akan kau hina pulak nanti. Huh! Susah saya nak maafkan!
 ...

Baru je lepas breakfast cucur, tokwan bawak balik burger goreng. Makan. Jangan tak makan sebab bila makan saya gembirakan hati dia.

Baru je lepas makan nasik, bapak siap masak maggi. Makanlah sikit. Jaga hati.

Bila mau diet macam ni???
Kalau tak makan (padahal sebab dah kenyang), tok wan bising suruh makan. Risau betul saya lambat makan.

Gas hidrogen!!! Masuk belon.

Comments

nmS said…
ooo..bagi aku jeles dengan statement cuti ye..xleh jadi ni..hehe

sape yg kutuk2 kawan aku tu?meh aku sekeh kepala dia.ngee~
wirdati said…
hehe..ang budak u lg ke?? huhu musykil.. gi keje rajin2!! hehe

sekeh kepala dia kuat2 taw.
nik aiman said…
aku la tu orangnya..insaff n tobat :)
nik aiman said…
aku la tu orangnya..
insaff n tobatttt.. ;)
nmS said…
yela, aku xde cuti minggu2, bulan-bulan mcm korang..huhu
wirdati said…
tok ayah: alhamdulillah.
nms: haha..takpe. Ko kumpul duit nak naik pelamin. Keje rajin2 taw.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas