Cuti dah nak habis...

Cuti 10 hari sudah tinggal 2 hari saja. Cemburu sungguh masa ini.
Mula je cuti, mula la mengangkut buku-buku dan fail-fail. Konon-konon mau buat itu assignment. Huh, dusta semata-mata!!

Hujung-hujung cuti macam ni baru la terhegeh-hegeh nak buat keje. Cyber Cafe pulak tutup. Mana nak print ni??

Assignment Pengurusan Tingkah Laku dan Bilik Darjah kena hantar Selasa depan. Ish..dah la tak mula apa lagi pun. Teruk betul. Bahaya ni. Silap-silap boleh kena pangkat 'student bermasalah.' Ish, tak sanggup..tak sanggup...

Betul-betul kena mula buat tugasan sekarang.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas