Love driving... don't prefer riding.

Benci betul bawak motosikal. Bukan angkat motosikal itu. Riding. Macam mana nak bawak motosikal atas bahu. Tunggulah nanti bila saya dah jadi wonderwoman (apekah?). Sudah.

Ni semua gara-gara bosan. Sanggup pergi kedai malam-malam semata-mata nak cari barang nak masak spegheti. Bila nak masak tak tahulah. Macam ape je bila tunggang motor. Semalam terlajak press minyak. Sampai terlupa brek kat mana terus tahan guna kaki. Nasib baik tak laju. Aish..merosakkan kredibiliti sungguh. Hari ni pulak terlupa angkat tongkat. Terseret-seret. Berbunyi-bunyi. Yang membengangkan ada pulak orang yang wat bunyi sama cam bunyi tongkat terseret tu. Dah. Dah. Saya dengar la. Tongkat motor saya berbunyi sebab sakit terseret. Kau tu kenapa? Terseret jugak ke? Kalau nak tolong angkatkan tongkat motor ni takpe la jugak. Aish..malu lagi. Tak nak dah naik motor. Kereta takde tongkat. Takde la terseret-seret. Kau yang berbunyi tadi. Kau tunggulah nanti aku lalu kedai kau drive kereta. Memang aku tak reti bawak motor pun. Ak reti drive je. *helah bela diri*

Cepat betul duit ni habis. Cam curah air je. Ingatkan duk rumah leh save budget. Malam ni je habis RM20 (Ceh, RM20 pun kecoh!). Yelah..kau kaya leh la cakap gitu. Ingat mudah ke nak dapat RM20 tu??

Salah sape selera besar? Nak makan bukan main lagi.

Hehe..sekali sekala. Asah bakat memasak supaya future husband tak terkilan kahwin sama saya nanti. Makan spegheti aje la hari-hari. Boleh?


Esok angah cuti. Yeay!

Rasa cam nak ajak dia gi dating. Lama tak buat aktiviti sisters bersama-sama.

Cadangan:
1. Beli tudung
2. Tgk movie (yang ni tak confirm. Wayang kat TS tu bukan leh caya. Nak beli tiket tapi cerita tak main. Hadoi.)

Nak gi masak sekarang. Bye! Salam........

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas