Conteng-conteng

Kembali berdiet selepas berat naik berganda-ganda semasa cuti yang lalu. 
Wa...susah!
Lalu je tepi food court nak makan Chicken Chop.
Lalu tepi KFC nak makan Twister.
Lalu depan Secret Recipe nak Chocolate Indulgence.
Lalu tepi kiosk McD nak Sundae.

Pendek kata memang LALU makan je la sepanjang masa.

Nasib baiklah elaun tak masuk lagi.
So, tak boleh lagi nak makan Domino's Pizza.
Kupon dah berdebu kot dalam wallet yang wangi bau duit tu. 
Walaupun duit kurang.

Elaun masuk bulan 2!!
Nasib baik tinggal lagi seminggu.
Pastu cuti, macam biasa la.
Elaun FAMA (father n mama).
Almaklumlah anak mak ni tak kahwen lagi.
Kalau dah kahwen?
Dua-dua tak berduit camne?
Dah kahwen pun takkan nak tadah tangan kat parents?
Boleh ke?

Praktikum.
Ala.. tak dapat buat praktikum ngan orang tu.

Kontroversi betul pembahagian praktikum ni.
Ada sekolah sampai 6 orang.
Ada sekolah 3 lelaki seorang perempuan.
Ish. Ish.

Permudahkanlah urusan praktikumku.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas