Tahniah.

 
Petang tadi jalan-jalan beli hadiah untuk bakal pengantin dan pengantin baru.
Maybe rumah dua-dua pengantin tak dapat pergi.
So, bagi hadiah je la ye.

Pembalut hadiah warna putih + pink love2 + corak menjalar = saya pilih
Pembalut hadiah warna ungu tua + bunga conteng2 + burung/ayam = dia pilih

Mula-mula protes jugak la. Kenapa hadiah pengantin nak balut ngan warna gelap tu.
Tapi lepas siap balut baru pasan.

Kakak Hawa kahwen tema merah (kan? kan?). Sesuai la ngan pink putih tu.
Along kawen pulak warna purple. So, dark purple dia pilih tu sesuai jugak.

Seronok cari hadiah untuk orang kawen.


Kad ucapan pun hand-made. Almaklumlah student. Berlagak kreatif la konon.

Ni untuk along ngan kak long dia.

Mydin dah ada di Bukit Jambul.
Best kot.
Sorry la saya jakun sikit sebab last time pergi mydin masa sekolah rendah dulu.
Kat Taiping mana ada Mydin.


Sedap gak nasik goreng kat situ.
Harga pun murah.
Hoho.. dah 3 hari tak makan nasik.

Diet la konon.
Makan ni je.

Sedap masa 1st dan 2nd day.
3rd day dah jemu.
Kembali ke pangkuan NASI tercinta!

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas