Kucing Comel

Ada orang tu kan, dia cuti-cuti ngan family kat Sarawak. Nasib baik dia belikan buah tangan. Kalau tak mesti ada orang lain yang merajuk. Orang lain tu dapat ni:

2 ekor kucing. Sebab orang lain tu agak panas so, pilih warna panas. Bagi warna sejuk kat orang tu. Semoga dia sentiasa sabar.

Love putih. Universal sign. Boleh pulak mulut orang lain tu cakap, "Keychain lagi." Tak patut...

Yang ni paling best. Baru je hari tu orang lain tu tengok dalam satu blog pasal kalendar camni. Suka sangat. Lagi 20 tahun pun boleh guna kan?

'Orang lain tu' yang seronok siap kemas bilik awal so boleh gi jalan-jalan cari makan.

Thanks untuk cik tulip sebab bagi ole-ole dari Singapore.
Thanks juga untuk awan haikal sebab bagi keychain dari Sarawak.
Tak lupa juga untuk roomate sebab bagi hadiah dari Sabah.

Ada lagi sesiapa yang nak bagi buah tangan? 
Tangan saya sentiasa terbuka menerimanya.


p/s: Tak dapat lagi bunga... (^_^)??

Comments

Tulip said…
sesama cik wirdati...hehehehe

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas