Cuti sekolah = Reunion?

Eventhough saya tak cuti lagi, tapi saya telah men'cuti'kan diri sendiri. HAHA. Suhaila pun men'cuti'kan diri. Ops...
Biasa la setiap kali cuti mesti nak jumpa kawan-kawan lama. So, semalam berjaya juga jumpa dengan Cik Miza, Cik Amal, Cik Zahira, Cik Farhana dan Cik Suhaila (promote ni, Nampak tak title semua Cik lagi.)

Fakta terpenting kejadian:

- Cik Amal datang paling awal.
- Cik Zahira dan Cik Farhana paling lambat. Patutnya saya suruh diorang belanja makan. HAHA
- Makan saya disupport oleh Suhaila. Barang saya beli disupport oleh Farhana. Oh..bahagianya hidup.
- Amal, Farhana dan Zahira balik awal. Ala.sedih...Nanti jumpa lagi ye.
- Suhaila bawak lepak kat kedai abah dia. Hehe.
- Gi solat zohor kat Masjid Kampung Jambu. Saya tersilap kereta. Hehe.. Kenapa la kereta kancil itu parking di sebelah kereta kancil Su. Dah la warna sama. Bukan salah saya tersilap kereta. Nasib baik tak berbunyi kereta tu. (helah bela diri. Padahal malu gila. Huhu)
- Sori buatkan Su & Miza menunggu saya di luar Tabung Haji. 
- Gi tengok rumah baru Suhaila. Luas ooo... saya cakap kat rumah baru Su ada swimming pool. Haha.. Miza caya. Acah aje. Tapi serius la. Nak buat swimming pool pun muat at rumah baru dia tu. Luassssss...
- Gi lepak dan minum petang kat rumah lama Suhaila. Makan rojak dan keropok ikan. Bercawan-cawan saya minum air. After lunch tadi memang tak minum langsung.
- Hantar Miza balik. Jangan lupa taw. Nanti nak kuar lagi roger ye.

Last but not least, biarlah gambar menceritakan segala-galanya. Fulamak, ayaaattttttt!

Sweet...Bestfriends... 

Our lunch.. Oh, my diet...(org belanja tu.. jgn tolak.)

Kawan sampai bila-bila.

Kepada yang tak dapat join Part 1, semoga nanti ada reunion Part 2. Thanks kepada semua yang sudi keluar. 

p/s: Sekali kita berkawan, selamanya kita adalah kawan. (^_^)
Sayang semua.
Blogger sangat menyampahkan. Lambat upload!

Comments

Misz ZeEE_Z0nE said…
saya kowg gak... muahhh... ♥ ♥ ♥ ♥
amalmeor said…
wah,sy tak penah pergi umah suhaila.di manakah rumah baru beliau itu?saya juga berasa cemburu kerana tak dpt gelakkan anda yg tersalah kereta.hehehe...jgn marah tau.nnt jmpa lg
wirdati said…
Nanti saya bawa anda ke rumah Su ye... doakan Su dan family ye.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas