Thanks Cik Fatin

 Thanks Cik Fatin untuk award ini.


Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

1)Copy award ini di blog anda


Sudah!


2)wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan anda.


Terima kasih untuk award yg sgt comel. Perasaan sy tersangatlah terharu.


3)jawab soalan2 tag nie
;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang


reunion esok dengan kawan-kawan sekolah menengah.


2. Apakah nama samaran korang


- wirdati, puteriazni



3. Berikan 3 orang yang anda sayang

- family
- Mr. Someone
- kawan-kawan
 
4. Panggilan untuk si dia


- abg

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa


- cincin emas dan rombongan meminang


6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak


- banyak sangat... bloglist yang saya follow sume best. Boleh berjam-jam tersangkut.


7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda


- saya tag sesape yg ada blog n yang baca post ni. Yang xde blog, pegi buat blog sendiri.

Comments

miza said…
aku amik murni...hehehe
wirdati said…
sila-sila..jgn segan..memang nak bagi semua pon.
Misz ZeEE_Z0nE said…
cincin emas? nape x berlian jew murni? hikhik
wirdati said…
aku mengikut adat. haha
Misz ZeEE_Z0nE said…
haha.. ang ni.. mntk la cincin emas bertatahkan berlian keliling die.. kan ke cantik gitu? heeeee~~~
wirdati said…
oo..bagus2..idea hebat. akan ku sampaikan pada si dia.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas