Saya nervous.

Code mixing dalam tajuk di atas. 
Campuran bahasa dalam pertuturan.
Tapi dalam penulisan boleh dikategorikan sebagai code mixing gak ke ye?
Let us treat our curiosity. Hoho.
Apa la yang saya nak sampaikan ni?

Saya gementar la semester ni. Setiap kali masuk semester baru pun saya gementar.
 Setiap kali masuk semester baru pun ada azam baru.
Sejauh mana azam mampu tercapai, sama2 kita tengok nanti.

I'm the new class monitor assistant. 
Ni yang unik kat maktab ni.
Kat u ada ke penolong ketua kelas? hehe

Minggu ni mahu pulang ke Taiping.
Sebab Aini baik hati meminjamkan penimbangnya.
Nak timbang Kak Na n kawan-kawan yang berminat.
Semoga ada rezeki yang tak disangka-sangka.
Saya sangat nervous.

Saya dah turun 7kg dalam 2 bulan ni. (^_^)
Let see lagi 3 bulan apa hasilnya.


Comments

Tulip said…
haha..nervous juga....huhu.......
Misz ZeEE_Z0nE said…
hukhuk.. gile la ang.. dh 7 kg trn?? aku ni br trn 2 kg.. pas2 naek 3 kg.. wahahaha... kat u x de ketua kls or penolong.. tp ader klw lec yg nak.. aku pown penah jd class representative tuk 2 subjek.. hahaha.. dia by subjek taw.. mane leh sowg je jd tok semua...
wirdati said…
zeera: kira kat maktab hebat la ek.. sorang penolong and sorang ketua untuk semua subjek dalam 1 sem. HAHA...
Nak turun berat banyak2 jomlah join saya. Hehe.Just let me know ye.

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas