Hari ini...

- Kenapa suka sangat mula ayat dengan hari ini? Yelah..i'm talking about today.. kalau esok ayatnya akan bermula dengan 'hari esok'...
- Telah membuat drama melayu. Pelik betulla ngan diri sendiri. Ape kau ingat ngan wat drama melayu tu problem leh settle ke? Itulah perempuan..(ceh, ayat standard manusia2 yang merasakan diri mereka kental).
- Thanks to bear2 sebab sabar ngan saya dan selalu nasihat saya..thanks jugak sebab always there for me even hari ni lambat respon masa saya cari. Hello..bila masa pulak bear2 leh bercakap???
- Ditinggal keseorangan... sunyi betul rumah ni. Bosan.
- Tak jadi keluar sorang2 sebab berasa amat tak seronok keluar jalan sorang2. Tolong temankan....
- Makan, tengok tv dan mengadap laptop. Sungguh la kamu ni membela badan je dok kat umah.
- Kalau ada kat maktab sekarang ni... "Jom kuar... bosan."
- Mood dah okay..hehe..sangat malu dengan kejadian tadi.

Esok...
- Hari Ahad..alamak..baru ingat nak gi pejabat pos. Asyik nak gi pejabat pos je nak watpe? Nak baiki basikal la. Percaya?
- Jalan-jalan cari pasal.
- Selain Tesco dan Giant, mana lagi yang best??? Huh...Taiping mempunyai Tesco, Taiping Central, Giant dan The Store untuk membeli belah ataupun menghabiskan duit yang terlalu banyak.

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas