Perlu ke 'blogging'?


Hari ni mood main buaian...Swing (marah+happy)!!!!!!!!!!!yehaaa...

Saya sangat-sangat happy apabila learning through exploration... dan malam ni saya berjaya wat perkara yang saya teringin buat...(ape tu? Ala...main teka-teki plak..)



Kenapa saya ada blog?


1. Pengaruh rakan semaktab...huhu...tujuan asal nak publish assignment yang dah wat n mendapat markah yang memuaskan hati sendiri..manalah taw adik2 nak rujuk...rujuklah sangat (sarcastic tone).

2. Kepuasan diri sendiri. Daripada seorang yang buta blog kepada seorang yang rabun blog...huhu..kalo celik blog mesti blog ni canggih gila! Nantilah...still exploring.

3. Sharing is caring... eventhough saya tak tahu ada ke orang nak view my blog (alala...cdy la plak...)

4. Expressing my feeling and thought. Nama pun Wirdati's Empire...so, I'm the Queen...huhu...Analoginya... isi belon yang kosong dengan air (org isi ngan angin la weyh...) Tak nak..nak isi ngan air gak.. Sejam sekali isi air ag...makin lama jadi pe? Makin berat kan... camtu la hati kita... Saya perlu lapangan meluahkan perasaan... Selalunya saya dapat kepuasan dengan menulis (selain sms..huhu). Hati pun kurang terbeban...

5. Saya leh abiskan masa bersama-sama blog. Takde la mengganggu ketenteraman orang lain.nanana
Tu je kot sebab musababnya..huhu (short term memory)... Haha...

Hari ni gumbira kerana ada kunjungan istimewa... hati pun berbunga-bungaoooh...


Marah plak...gebrakmejaSabar je la...slow bebenar nak upload gambar nye....

Comments

Popular posts from this blog

Pembedahan Ovarian Cyst

Mengajar Math dengan Permainan

11 teknik mengawal disiplin pelajar dlm kelas